MDV Airconditioner R32 wandunit All Easy ZAE-09N8-A1 2,6 kW I BTU 9000

Artikelnummer: MSAEAU-09HRFNX/MOBA30-09HFN8


662,64 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 990,05 €
Winkelprijs van de producent: 1.163,00 €
(U bespaart 43.02%, dus 500,36 €)
Krappe voorraad

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe airconditionerfabrikant MDV All Easy is een inverterairconditioner. Door de invertertechnologie werkt het apparaat bijzonder energiezuinig. Bovendien is het apparaat uitgerust met warmtepomptechnologie en kan het koelen en verwarmen.

Door de invertertechnologie wordt de gewenste temperatuur in de ruimte constant gehouden, in tegenstelling tot aan/uit-apparaten die eerst de kamertemperatuur afkoelen en dan uitschakelen tot de temperatuur weer tot een bepaald niveau stijgt. Door de constante temperatuurschommeling van een On-Off unit is het ruimtegevoel natuurlijk nogal slecht. Bovendien verbruikt het systeem een hoge startstroom door de constante inschakeling.

Deze airconditioner zorgt daarentegen voor een optimaal ruimteklimaat. Door de constante temperatuurbewaking en de traploze snelheidsregeling blijft het systeem altijd in bedrijf en regelt het continu de kamertemperatuur, dit proces bespaart energie en zorgt voor een constante temperatuur.

De airconditioner is voorzien van een wintersturing. Hierdoor is het mogelijk om te koelen tot -15°C buitentemperatuur, geschikt voor serverruimtes.

Technische kenmerken:
> Koelmodus
> Verwarmingsmodus
> Energie-efficiëntieklasse koelmodus / verwarmingsmodus A++ / A+
> Winterregeling koel- en verwarmingsmodus tot -15°C buitentemperatuur
> Ideale kamergrootte tot 25/30m˛ (de prestaties kunnen worden beďnvloed door vocht, schuine plafonds en grotere glas/raamoppervlakken)
> Wanddoorvoer slechts ca. 6 cm door Quick Connector in schroefversie
> Snelle schroeven
> Microprocessorgestuurde apparaattechnologie

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.