Mitsubishi Heavy Premium wandmeubel SRK25ZS-WF + SRC25ZS-W 2,5 kW BTU 9000 - Wit

Artikelnummer: SRK25ZS-WF/SRC25ZS-W


1.034,79 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.528,96 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 13 - 17 WerkdagenMitsubishi Heavy Industries biedt niet alleen betrouwbare apparaten, maar ook een individueel, modern ontwerp. De combinatie van Japanse technologie met Italiaans gevoel voor esthetiek heeft de introductie van airconditioners mogelijk gemaakt die zijn afgestemd op eigentijdse Europese interieurs en de hoge verwachtingen van moderne Europeanen.

Energiezuinige Split-airconditioners uit de SRK-ZSX-serie

Wandgemonteerde airconditioners SRK-ZSX, ontworpen door het Italiaanse ontwerpbureau Tensa srl uit Milaan, hebben een unieke vorm op de markt gekregen. Voor het ontwerp van de SRK-ZSX-airconditioners ontving Mitsubishi de A`DESIGN AWARD 2017 in ZILVER.

Een van de belangrijkste voordelen van de SRK-ZSX-serie zijn zeer hoge SEER/SCOP-coëfficiënten, zelfs op het niveau van 9,60/5,20, wat zorgt voor lage bedrijfskosten van de airconditioner.

De gepresenteerde serie omvat de vijf meest gebruikte modellen van split-airconditioners met inverter en warmtepomp met koelvermogens van 2,0 / 2,5 / 3,5 / 5,0 / 6,1 kW en verwarmingsvermogens van 2,7 / 3,2 / 4,3 / 6,0 / 6,8 kW. Aan het begin van het seizoen zijn de apparaten verkrijgbaar in het wit, maar de fabrikant verzekert dat er binnenkort ook gekleurde behuizingen beschikbaar zullen zijn.

Technische specificaties: Koudemiddel R 410A, energieklassen A+++ / A+++, stille binneneenheden vanaf 19 dB - bij de laagste ventilatorsnelheid (geluidsdrukniveau).

De nieuwe airconditioners van de ZSX-serie van Mitsubishi Heavy Industries vertegenwoordigen de hoogste SEER/SCOP-beoordelingen in de branche en de hoogste energie-efficiëntieklasse A+++

Kenmerken van de Split-airconditioners uit de SRK-ZSX-serie van Mitsubishi Heavy Industries De SRK-ZSX-serie kenmerkt zich door het breedste bedrijfstemperatuurbereik:

> Verwarming van -20 °C tot 24 °C, wat zeldzaam is in de branche, en

> Koeling van -15°C tot 46°C

Mogelijkheid om lange leidinglengtes te gebruiken - tot 30 m. Maximaal hoogteverschil tussen binnen- en buiteneenheid - tot 20 m.

Airconditioners zijn uitgerust met twee filters:

> Anti-allergeen, dat allergenen uit de lucht verwijdert

> Fotokatalytisch-ontgeurend - wasbaar filter dat onaangename geuren verwijdert.

Mogelijkheid om de temperatuur elke 0,5 °C in te stellen

Binneneenheden kunnen ook universele multi-split-systemen ondersteunen.

Een breed scala aan meer dan 30 nuttige functies.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.