Mitsubishi MultiSplit-wandunits Standaard 2x MSZ-AY25 + 3x MSZ-AY35 + MXZ-5F102 | 2x 2,5 kW + 3x 3,5 kW - Wit

Artikelnummer: MSZ-AY25VGK-X2-MSZ-AY35VGK-X3/MXZ-5F102VF


5.700,92 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 8.229,72 €
Winkelprijs van de producent: 10.370,00 €
(U bespaart 45.02%, dus 4.669,08 €)
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenHeadline: De perfecte airconditioningoplossing voor verschillende kamergroottes - de compacte airconditioner van Mitsubishi


Inleiding: Het compacte airconditioningsysteem van Mitsubishi biedt een breed scala aan varianten voor individuele kamergroottes. Met de 2,5 kW-versie behaalt hij optimale resultaten in middelgrote ruimtes met een oppervlakte tot 25 m˛. Het 3,5 kW-model is de perfecte keuze voor grotere woon- en werkruimten tot 35 m˛. Met zijn onopvallende ontwerp past de compacte airconditioner van Mitsubishi harmonieus in elk type ruimte en voldoet hij aan verschillende eisen. Hij combineert krachtige prestaties met een energiezuinige werking en zorgt voor aangename temperaturen in elke ruimte.

Compact en krachtig: efficiëntie in een klein formaat

Ondanks zijn compacte formaat overtuigt de compacte airconditioner van Mitsubishi met zijn prestaties. Met een krachtige buitenunit zorgt hij voor optimaal energiegebruik en maximale koelcapaciteit.

Fluisterstille nachten: de invertercompressor

De invertercompressor van het airconditioningsysteem is een voorbeeld van geavanceerde technologie. Hij werkt uiterst efficiënt en produceert nauwelijks geluid. Dankzij het geďntegreerde luchtfilter zorgt de airconditioner ook voor continu frisse en gezonde lucht in de kamer.

Comfortabele bediening: WLAN-bediening en meer

De compacte airconditioner van Mitsubishi is tot in het kleinste detail doordacht. Met WLAN-bediening maakt hij een comfortabele

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.