Sinclair airconditioning R32 wandmeubel Marvin SIH12BIMC 3,5kW champagne

Artikelnummer: SIH12BIMC/SOH12BIM


843,63 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.252,39 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 Werkdagen 

De Marvin airconditioners uit de Marvin-serie zijn apparaten die werken met het milieuvriendelijke koudemiddel R32. Ze kenmerken zich door een hoge energie-efficiëntieklasse en 7 ventilatorsnelheden. De airconditioners zijn verkrijgbaar in 4 kleurvarianten: Wit (W), Zilver (S), Champagne (C) en Navy (N). Dankzij de geïntegreerde WiFi-module is afstandsbediening van de apparaten mogelijk. De Marvin-serie is het hele jaar door operationeel in de koelmodus. Het apparaat is uitgerust met een UV-C-module voor het steriliseren van de lucht die door de verdamper stroomt. De binnenunits zijn compatibel met zowel split- als multi-split-systemen.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.