Sinclair airconditioning R32 wandmeubel Ray SIH24BIR 6,2kW

Artikelnummer: SIH24BIR/SOH24BIR


1.014,46 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.499,47 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenSinclair Ray airconditioners zijn kosteneffectieve en economische oplossingen voor gebruik in uw huis. De Ray-serie onderscheidt zich door zijn compacte afmetingen en de mogelijkheid van een aanpasbare installatie, waarbij de condensaatafvoer aan beide zijden van het apparaat kan worden aangesloten.

De volgende productvoordelen worden geboden:

Slaapmodus: De geïntegreerde slaapmodusfunctie in uw Sinclair-airconditioner biedt drie verschillende instellingsopties. Optie 1 verhoogt automatisch de koeltemperatuur en verlaagt deze tijdens het verwarmen voor een optimale slaapsfeer. Optie 2 stelt de temperatuur bij inschakeling iets lager in om een verfrissende omgeving te creëren. Optie 3 stelt u in staat om uw eigen instellingen aan te passen voor een comfortabele slaap volgens uw voorkeuren.

Koude-lucht bescherming: De ventilator van de Sinclair-airconditioner wordt pas geactiveerd wanneer de gewenste ingestelde temperatuur volledig is bereikt, om het binnendringen van koude, ongekoelde lucht te voorkomen. Dit wordt bereikt door de leidingen voorafgaand aan de ventilatorwerking voor te verwarmen.

Turbo Modus: De Turbo Modus van uw Sinclair-airconditioner versnelt het bereiken van de gewenste ingestelde temperatuur.

Auto-Diagnose: Alle storingen van uw Sinclair-airconditioner worden vroegtijdig gedetecteerd en opgeslagen in een speciaal foutenlogboek. Dit logboek bevat duidelijke foutcodes die precies de oorzaak aangeven, wat het oplossen van problemen vergemakkelijkt.

Vergrendelingsfunctie: De functies van uw Sinclair-airconditioner kunnen eenvoudig worden vergrendeld en ontgrendeld met de meegeleverde afstandsbediening om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.

Intelligent Ontdooien: In de verwarmingsmodus schakelt uw Sinclair-airconditioner automatisch over naar de ontdooimodus bij gevaar voor vorst, om vorstschade te voorkomen.

BlueFin: De warmtewisselaar van de buitenunit is voorzien van een corrosiebestendige coating die de levensduur aanzienlijk verlengt. De BlueFin-technologie staat voor duurzaamheid en een betrouwbare bedrijfsduur van uw Sinclair-airconditioner.

8°C Vasthoudfunctie: Zelfs ongebruikte ruimtes worden beschermd tegen bevriezing met de 8°C vasthoudfunctie, waarbij een constante ingestelde temperatuur van minimaal +8°C wordt gehandhaafd.

Automatische Modus: In de automatische modus schakelt uw Sinclair-airconditioner automatisch tussen koelen en verwarmen om altijd een optimale kamertemperatuur te handhaven.

Verstelbare Lamellen: Met deze functie kunt u de lamelinstellingen op de wandunit aanpassen om de luchtverdeling te verbeteren en de efficiëntie van de airconditioning te verhogen.

LED-display: De apparaten zijn uitgerust met een LED-display dat de ingestelde temperatuur gemakkelijk leesbaar maakt.

Ontvochtigingsfunctie: Naast de koel- en verwarmingsfuncties biedt uw Sinclair-airconditioner ook de mogelijkheid om de lucht te ontvochtigen in omgevingen met een hoge luchtvochtigheid, wat leidt tot een prettiger ademklimaat.

Automatische Herstart: Bij een onverwachte stroomuitval start uw Sinclair-airconditioner automatisch opnieuw op en herstelt hij de eerder ingestelde parameters zonder handmatige herprogrammering.

I-Feel Functie: Dankzij een geïntegreerde kamertemperatuursensor in de afstandsbediening kan uw Sinclair-airconditioner de omgevingstemperatuur analyseren en een constante ingestelde temperatuur handhaven zonder grote afwijkingen, wat resulteert in een nog efficiëntere en krachtigere werking van het omvormersysteem.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.