Sinclair airconditioning R32 wandmeubel Terrel SIH24BITW 7,0kW wit

Artikelnummer: SIH24BITW/SOH24BIT


1.345,94 €

incl. 21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.978,39 €
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDe Terrel airconditioner uit de Terrel-serie is een apparaat dat werkt met het milieuvriendelijke koudemiddel R32. Het kenmerkt zich door een hoge energie-efficiëntieklasse en 7 ventilatorsnelheden. De airconditioners zijn verkrijgbaar in 4 kleurvarianten: Wit (W), Zilver (S), Champagne (C) en Zwart (B). Dankzij het geïntegreerde WiFi-module is de afstandsbediening van de apparaten mogelijk. De Terrel-serie is het hele jaar door operationeel in de koelmodus. De binneneenheden zijn compatibel met zowel split- als multi-split-systemen.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.