Fujitsu airconditioning KH - NORDIC wandmeubel 4,2 kW BTU 14000

Artikelnummer: ASYG14KHCA/AOYG14KHCAN


2.400,37 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 3.503,60 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenWandairconditioner FUJITSU ASYG-KHCA met nordic eenheid AOYG-KMCAN / KHCAN

Dankzij de gebruikte technologieŽn en opties biedt de wandgemonteerde airconditioner FUJITSU KH Nordic naast de basiscomfortfuncties ook aanvullende speciale functies, zoals stabiele verwarming bij lage temperaturen en Wi-Fi-communicatie.

Hoge prestaties

De verwarmingscapaciteit bij lage temperaturen is aanzienlijk verbeterd door het grote warmtewisselingsoppervlak en het binnentoestel dat is uitgerust met een groot dwarsstroomventilator.

EfficiŽnte bedrijfsmodus

Er is een continu bedrijfsmodus van 20 minuten met maximale luchtstroom en maximale compressorprestaties. Door intensief te verwarmen of te koelen, bereikt u direct een comfortabele binnenlucht.

Economische werking

De ingestelde temperatuur wordt automatisch met 1įC gewijzigd. Door de automatische wijziging van de thermostaatinstellingen kunt u onnodige verwarming of koeling vermijden.

Functies

1. Verwarmingsfunctie op 10įC - De temperatuur kan constant op 10įC worden gehouden om te voorkomen dat deze te veel daalt tijdens uw afwezigheid.

2. Automatische wijziging van de bedrijfsmodus - Het apparaat schakelt automatisch tussen koelen en verwarmen, afhankelijk van de temperatuurinstellingen en de kamertemperatuur.

3. Automatisch zwenken omhoog/omlaag ? De lamellen veranderen de richting van de luchtstroom verticaal (zwenken).

4. Automatische regeling van de luchtstroom - De microprocessor past de intensiteit van de luchtstroom automatisch aan op temperatuurveranderingen in de ruimte.

5. Automatische herstart - In geval van een tijdelijke stroomstoring schakelt de airconditioning automatisch in nadat de stroomvoorziening is hersteld, met behoud van de vorige instellingen.

6. Aanwezigheidssensor ? Detecteert de aanwezigheid van de gebruiker in de ruimte. Als de ruimte leeg is, schakelt het apparaat naar de energiebesparingsmodus.

7. Omkeerbare ventilator - De hybride luchtstroom creŽert een aangename ruimte door verschillende luchtstroomtemperaturen en -snelheden te combineren.

8. Nachtprogramma - De microprocessor wijzigt geleidelijk de temperatuur in de ruimte voor een comfortabele slaap.

9. Weekprogrammeur - Aan/uit-programma beschikbaar voor elke dag van de week.

9. Programmeur - Met de digitale programmeur kunt u vier werkcyclus instellen: Aan, Uit, Aan -- Uit, Uit -- Aan.

10. Filterindicator - De LED geeft aan dat het filter moet worden gereinigd.

11. Draadloze bediening - Met de optionele Wi-Fi-adapter kunt u de airconditioning bedienen via de fabrieksapplicatie met een smartphone of tablet.

12. Ionisch filter - Het filter verwijdert onaangename geuren door oxidatie en vermindering van ionen die worden geproduceerd op het oppervlak van fijne keramische elementen.

13. Polyfenolfilter - Fijne stofdeeltjes en schadelijke micro-organismen worden geabsorbeerd door elektrostatische verschijnselen.

14. Eenvoudig te reinigen behuizing - De behuizing kan worden verwijderd voor reiniging.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.