Fujitsu airconditioning KM - NORDIC wandmeubel 2,5 kW BTU 9000

Artikelnummer: ASYG09KMCDN/AOYG09KMCDN


1.207,65 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.779,10 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenWandairconditioner FUJITSU ASYG-KHCA met Nordic eenheid AOYG-KMCAN / KHCAN

Dankzij de gebruikte technologieŽn en opties voert de wandgemonteerde airconditioner FUJITSU KH Nordic naast de basiscomfortfuncties extra speciale functies uit, zoals stabiele verwarming bij lage temperaturen en Wi-Fi-communicatie.

Hoge prestaties

De verwarmingscapaciteit bij lage temperaturen is aanzienlijk verbeterd door het grote warmteoverdrachtsoppervlak en de binnenunit uitgerust met een groot dwarsstroomventilator.

EfficiŽnte bedrijfsmodus

Er is een continue bedrijfsmodus van 20 minuten met maximale luchtstroom en maximale compressorkracht. Door intensief te verwarmen of te koelen bereikt u direct een comfortabele omgevingslucht.

Economische werking

De ingestelde temperatuur wordt automatisch met 1įC gewijzigd. Door de thermostaatinstellingen automatisch aan te passen, kunt u onnodig verwarmen of koelen vermijden.

Functies

 1. 10įC Verwarmingsfunctie: De temperatuur kan constant op 10įC worden gehouden om te voorkomen dat deze te veel daalt tijdens uw afwezigheid.
 2. Automatische wisseling van de bedrijfsmodus: Het apparaat schakelt automatisch tussen koelen en verwarmen, afhankelijk van de temperatuurinstellingen en de omgevingstemperatuur.
 3. Automatisch zwenken omhoog/omlaag: De lamellen veranderen de richting van de luchtstroom verticaal (zwenken).
 4. Automatische regeling van de luchtstroom: De microprocessor past de intensiteit van de luchtstroom automatisch aan op temperatuurveranderingen in de kamer.
 5. Automatische herstart: In geval van een tijdelijke stroomstoring schakelt de airconditioning automatisch in nadat de stroomvoorziening is hersteld, waarbij de vorige instellingen behouden blijven.
 6. Aanwezigheidssensor: Detecteert de aanwezigheid van de gebruiker in de kamer. Als de kamer leeg is, schakelt het apparaat over naar de spaarstand.
 7. Wisselbare ventilatoren: De hybride luchtstroom creŽert een aangename ruimte door verschillende luchtstroomtemperaturen en -snelheden te combineren.
 8. Nachtprogramma: De microprocessor verandert geleidelijk de temperatuur in de kamer en zorgt zo voor een comfortabele slaap.
 9. Weekprogrammeur: Schakelprogramma beschikbaar voor elke dag van de week.
 10. Programmeur: Met de digitale programmeur kunt u vier werkcyclus instellen: Aan, Uit, Aan -- Uit, Uit -- Aan.
 11. Filterindicator: De LED geeft aan dat het filter moet worden gereinigd.
 12. Draadloze bediening: Met de optionele Wi-Fi-adapter kunt u de airconditioning bedienen via de fabrieksapp met een smartphone of tablet.
 13. Ionenfilter: Het filter verwijdert onaangename geuren door ionen op het oppervlak van fijne keramische elementen te oxideren en verminderen.
 14. Polyfenolfilter: Fijne stofdeeltjes en schadelijke micro-organismen worden geabsorbeerd door elektrostatische verschijnselen.
 15. Gemakkelijk te reinigen behuizingspaneel: Het paneel kan worden verwijderd voor reiniging.
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.