Gree R32 wandunit Lomo Luxury Plus LLP09 2,70 kW

Artikelnummer: LLP09


717,55

incl.21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.000,22
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDezelfde voordelen voor jou!


De airconditioner is een uitgebreide versie van het populaire Gree-model uit de betrouwbare Lomo-serie. Hoge prestatieparameters en een breed scala aan standaardfuncties bevestigen zijn hoge luxeklasse. Dankzij het gemoderniseerde ontwerp heeft het model extra functies zoals verticale en horizontale luchtstroomregeling, meer ventilatorsnelheden en slaapstanden.

Veelzijdige en intelligente bediening

Dit is de vernieuwde versie van het klassieke Lomo Luxury model. De unit biedt uitgebreide bedieningsopties, waaronder standaard Wi-Fi-bediening en optioneel: wandbediening, centrale bediening, werkbevoegdheidsmodule en BMS.

Comfort van alle kanten

Dankzij de automatische aanpassing van de richting van de luchtstroom in verticale en horizontale richting, is een onmiddellijke verdeling van de luchttemperatuur in de ruimte gegarandeerd.

Comfort van alle kanten

Lomo Luxury Plus is uitgerust met drie verschillende nachtmodi die de temperatuur verlagen en zo zorgen voor optimale omstandigheden en comfort tijdens de slaap.

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.