Gree airconditioning R32 wandmeubel Lomo Luxury Plus LLP12 3,51 kW

Artikelnummer: LLP12


723,65

incl.21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.078,52
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenDezelfde voordelen voor u!

De airconditioner is een geavanceerde versie van het populaire Gree-model uit de betrouwbare Lomo-serie. Hoge prestatieparameters en verschillende standaardfuncties bevestigen zijn hoge luxe klasse. Dankzij het gemoderniseerde ontwerp heeft het model extra functies, zoals het regelen van de luchtstroom in verticale en horizontale richting, meerdere ventilatorsnelheden en slaapmodi.

Veelzijdige en intelligente bediening

Dit is de bijgewerkte versie van het klassieke Lomo Luxury-model. Het apparaat biedt uitgebreide bedieningsopties, waaronder standaard Wi-Fi-bediening en optioneel: wandbediening, centrale bediening, werkautorisatiemodule en BMS.

Comfort vanuit elke hoek

Dankzij de automatische aanpassing van de luchtstroomrichting in zowel verticale als horizontale richtingen wordt een onmiddellijke verdeling van de kamertemperatuur gegarandeerd.

Comfort vanuit elke hoek

Lomo Luxury Plus is uitgerust met drie verschillende nachtbedrijfsmodi die de temperatuurinstellingen verlagen en zo optimale omstandigheden en comfort tijdens de slaap bieden.
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.