Gree airconditioning R32 wandmeubel G-Tech Rose Gold GT12R 3,5 kW

Artikelnummer: GT12R


961,44 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending

Oude prijs: 1.308,17 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 2 - 5 WerkdagenRevolutie in de wereld van wandgemonteerde airconditioners

Dankzij het innovatieve ontwerp maakt dit model eenvoudige en snelle demontage van individuele componenten en hun nauwkeurige reiniging mogelijk, wat de levensduur en efficiŽntie beÔnvloedt. Het apparaat wordt ook gekenmerkt door uitgebreide bedieningsopties en de nieuwe luchtroosterbediening uniek voor G-Tech, die de luchttoevoer zowel verticaal als horizontaal tegelijkertijd regelt. G-Tech heeft de hoogste energie-efficiŽntieklasse A+++ voor koeling en zeer hoog A++ voor verwarming.

Een ware doorbraak in onderhoud

Het innovatieve ontwerp van de G-Tech airconditioner maakt snelle demontage en probleemloze reiniging van verschillende componenten mogelijk, waaronder de behuizing, voorfilters, lamellen, lekbak, turbine en andere onderdelen van het apparaat. Deze functie zorgt voor een langere levensduur van een soepel werkende en efficiŽnte airconditioner.Bovendien vergemakkelijkt de mogelijkheid om de elektrische box eenvoudig te scheiden aanzienlijk de vervanging van elektronische componenten, indien nodig.

Elegant design

De G-Tech airconditioner maakt indruk niet alleen met zijn hoge prestatieparameters, maar ook met zijn moderne stijl. Een elegante voorzijde, stijlvolle zijbehuizing, gestroomlijnde vorm en gouden of zilveren decoratieve inzetstukken voegen ongelooflijke elegantie toe, waardoor het perfect past in bijna elk interieurontwerp.Met de mogelijkheid om inzetstukken te verwisselen voor goud of zilver, krijgt de gebruiker van de G-Tech airconditioner extra mogelijkheden om de esthetiek van het apparaat aan te passen aan hun behoeften.

Hoogste koelcomfort

De G-Tech airconditioner is uitgerust met een innovatieve oplossing, namelijk de lamel die de luchtstroom zowel verticaal als horizontaal tegelijkertijd leidt.Deze functie zorgt voor een optimale verdeling van de temperatuur in de hele kamer en verhoogt aanzienlijk het comfort voor elke bewoner.

Buitengewoon gemakkelijke bediening

De G-Tech airconditioner is een uiterst intuÔtief en gemakkelijk te gebruiken apparaat. Om het gebruikersgemak te vergroten, kan de G-Tech airconditioner op afstand worden bediend met elke Android- of iOS-telefoon of tablet. Dit maakt het mogelijk het apparaat vanuit elke hoek van het huis of zelfs van buiten te bedienen, en het vergroot de mogelijkheden voor planning met betrekking tot de werking.
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.