Gree airconditioning R32 wandmeubel U-Crown Zilver UC09S 2,70 kW

Artikelnummer: UC09S


1.194,43 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.759,78 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenEen Ontwerp Dat Je Zal Bekoren!

De naam van de airconditioner verwijst naar zijn ongebruikelijke uiterlijk, dat in dwarsdoorsnede doet denken aan de letter "U". De gebogen vorm en het mooie metalen paneel geven het een tijdloze elegantie. Dit Gree-model geniet al jarenlang van aanhoudende populariteit, niet alleen vanwege zijn unieke ontwerp, maar ook vanwege zijn hoge prestatieparameters en veelzijdige functies. Het blinkt uit in efficiŽnte werking in zowel koel- als verwarmingsmodi.

Het Antwoord op Moderne Trends

De U-Crown is het model voor mensen die verfijnd design waarderen. De gebogen vorm en het mooie metalen paneel geven het een tijdloze elegantie.

Ervaar ultiem comfort

Het is uitgerust met 7 ventilatorsnelheden die zeer nauwkeurige aanpassing van de luchtstroom mogelijk maken, wat de algehele comfort in de kamer beÔnvloedt. De airconditioner valt ook op door zijn zeer stille werking, waardoor de bruikbaarheid verder wordt verbeterd.

Premium Prestaties en EfficiŽntie

De airconditioner is uitgerust met een tweetraps compressor, wat zorgt voor een efficiŽntere en effectievere werking, evenals de mogelijkheid om te werken bij extreme buitentemperaturen.
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.