Gree airconditioning R32 wandmeubel U-Crown Zilver UC18S 5,30 kW

Artikelnummer: UC18S


1.243,24 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.760,79 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenEen ontwerp dat je zal inspireren!

De naam van de airconditioner verwijst naar zijn ongebruikelijke ontwerp, dat in dwarsdoorsnede lijkt op de letter "U". De gebogen vorm en het mooie metalen paneel geven het een tijdloze elegantie. Dit Gree-model geniet al jaren van aanhoudende populariteit, niet alleen vanwege het unieke ontwerp, maar ook vanwege zijn hoge prestatieparameters en veelzijdige functies. Het onderscheidt zich door een efficiŽnte werking in zowel de koel- als verwarmingsmodus.

Het antwoord op moderne trends

De U-Crown is het model voor mensen die verfijnd design waarderen. De gebogen vorm en het mooie metalen paneel geven het een tijdloze elegantie.

Ervaar het hoogste comfort

Het is uitgerust met 7 ventilatorsnelheden die een zeer nauwkeurige instelling van de luchtstroom mogelijk maken, wat zich vertaalt naar maximaal comfort in de ruimte. De airconditioner kenmerkt zich ook door een zeer stille werking, wat de bruikbaarheid nog verder verbetert.

Premium prestaties en efficiŽntie

De airconditioner is uitgerust met een tweetraps compressor, wat zorgt voor een efficiŽntere en effectievere werking, evenals de mogelijkheid om te werken bij extreme buitentemperaturen.
Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.