Mitsubishi Airconditioner R32 Wandunit Compact MSZ-AP42VG 4,2 kW I 15000 BTU

Artikelnummer: MSZ-AP42VG/MUZ-AP42VG


1.587,12 Ä

incl.†21% Omzetbelasting , Plus Verzending (Spedition)

Oude prijs: 1.890,13 Ä
Direct beschikbaar

Levertijd: 3 - 7 WerkdagenWandmeubel MITSUBISHI M SERIES

Comfort - Meer levenskwaliteit
We brengen het grootste deel van onze tijd binnenshuis door: thuis of op kantoor. De kwaliteit van de binnenlucht heeft dus een grote impact op ons welzijn, onze prestaties en onze gezondheid.
Moderne technologie van Mitsubishi Electric zorgt voor een prettig klimaat. Het samenspel van gecontroleerde temperatuur, aangename luchtvochtigheid en regelbare luchtstroom zorgt voor een betere levenskwaliteit en een rondom comfortabele leefomgeving. Negatieve omgevingsfactoren zoals stof, pollen of vuil worden uitgefilterd en de lucht wordt geconditioneerd volgens hygiŽnische eisen.

Comfort voor elke dag van het jaar
De airconditioners uit de M-serie van Mitsubishi Electric zijn de ideale keuze voor meer wooncomfort in kleine tot middelgrote ruimtes. En dat zowel in uw eigen huis als in praktijken, kantoren of winkels. Geniet op warme dagen van aangenaam koele kamers. Op koudere dagen kunt u met de apparaten verwarmen en zo energie en kosten besparen, want airconditioningsystemen uit de M-serie zijn zeer energiezuinig. De airconditioning units kunnen ook worden gebruikt om de kamers te ontvochtigen.

Stille werking
Het geluid van zachtjes ritselende bladeren in de wind heeft een volume van 21 dB(A)1. De stilste kamerairconditioners van Mitsubishi Electric werken met slechts 19 dB(A). Ze zijn bijna geruisloos en bij uitstek geschikt voor het koelen van slaapkamers.

Anti-tochtfuncties
Dankzij technische innovaties zoals de 3D i-see sensor stemmen de airco's de luchtstroom zo af dat tocht wordt vermeden. De 3D i-see sensor herkent het aantal en de positie van personen in de ruimte, meet de temperatuur in de directe omgeving van de aanwezige personen en past het verwarmings- en koelvermogen aan zodat de gewenste temperatuur op de juiste plaats wordt bereikt.

De Euro grid cassette SLZ-M is optioneel voorzien van de 3D i-see sensor en heeft een horizontale luchtstroom. Zie pagina 16 voor meer informatie.

HygiŽnisch zuivere lucht
Naast stof, geuren en pollen verwijderen de filterelementen in Mitsubishi Electric kamerairconditioners ook virussen en bacteriŽn. Zo kunt u elke dag genieten van zuivere en schone kamerlucht.

energie-efficiŽntie
Consequent energiezuinig - Mitsubishi Electric airconditioners zijn ontworpen om op een energiebesparende manier te werken. Dit komt vooral door de energiezuinige invertertechnologie. De buitenunits van een airconditioningsysteem werken met compressoren. Met niet-invertertechnologie werkt de compressor op volle capaciteit of helemaal niet - een inefficiŽnt principe dat niet kan worden aangepast aan de werkelijke vraag naar koeling of verwarming. Invertertechnologie is de meest geavanceerde oplossing voor traploze vermogensaanpassing.

1. Omvormertechnologie
Met invertertechnologie wordt het toerental van de compressor nauwkeurig afgestemd op het benodigde koelvermogen. Deze traploze regeling en stroomvoorziening maakt een extreem energiebesparende werking met het hoogste rendement mogelijk. Dure stop-and-go operaties worden voorkomen. Een soepele werking verlengt de levensduur van de Airconditioner.

2. Hyper-verwarmingstechnologie
De hyperverwarmingstechnologie van de MUZ-LN- en MXZ-buitenunits is speciaal door Mitsubishi Electric ontwikkeld voor zeer koude klimatologische omstandigheden. Het verbetert de verwarmingsprestaties van het systeem, waardoor de verwarmingsprestaties 100% behouden blijven tot een buitentemperatuur van -15įC en verwarming tot -25įC.

Met de nieuwe multi-split buitenunits in hyper-heating design zijn units verkrijgbaar met een speciale focus op verwarming.
- 100% nominale warmteafgifte tot -15 įC buitentemperatuur
- Uitgebreid gebruiksbereik tot -25 įC buitentemperatuur
- Hoge seizoensgebonden energie-efficiŽntie
- Geoptimaliseerde ontdooifunctie

levensduur
Voor tientallen jaren plezier - Zelfs een airconditioningsysteem van de hoogste kwaliteit is zo goed als zijn planning, installatie, onderhoud en verzorging. Daarom hechten wij veel waarde aan betrouwbare, eerlijke en langdurige samenwerkingen met gekwalificeerde koel- en airconditioning gespecialiseerde bedrijven. Wij ondersteunen onze partnerbedrijven bij de planning en het ontwerp van hun systemen, leveren alle actuele technische documenten en geven professionele trainingen over onze systemen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw koel- en airconditioningspecialist voor u de airconditioningoplossing vindt waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Bovenkast MSZ-AP

De allrounder in acht prestatieklassen
Veelzijdig in gebruik en boordevol slimme extra's: het MSZ-AP wandtoestel combineert vele voordelen. Een daarvan is het brede vermogensbereik. In de kleinere uitgangen maakt het wandmodel met zijn compacte afmetingen van slechts 760 mm x 250 mm x 178 mm een ??onopvallende en discrete installatie in zelfs de kleinste kamer mogelijk. Dankzij het maximale koelvermogen van 8,7 kW kan het apparaat ook in grote ruimtes zijn sterke punten volledig demonstreren. Talrijke extra functies maken de nieuwe MSZ-AP tot een stille en aantrekkelijke airconditioningoplossing die niet alleen als single-split-systeem kan worden gebruikt, maar ook in multi-split-toepassingen.

Nog meer rust 's nachts
Uitgerust met de nieuwe comfortfunctie in de nachtmodus, verlaagt het apparaat 's nachts automatisch het geluidsdrukniveau van de buitenunit met -3 dB(A).
Bovendien wordt de LED op de binnenunit gedimd en wordt de pieptoon op de afstandsbediening gedempt. Dus noch geluid, noch lichtinvloeden verstoren uw nachtrust.

Hoogtepunten:
- Horizontale luchtuitlaat voor een zeer comfortabele luchtverdeling - vooral in koelmodus
- Opslag van de gewenste bedrijfsstatus dankzij de i-save-functie
- Hoge energie-efficiŽntie tot A+++/A++ in koel- en verwarmingsmodus

Merk:MITSUtotHI
Energie-efficiŽntieklasse: (koelen/opwarmen):A++/A++
WiFi:Ja
Koelcapaciteit: min/standard/max (kW):0,9/†4,2 / 4,5
Stroomverbruik koelen/opwarmen (kW):1,30†/ 1,49
SEER:7,8
Verwarmingscapaciteit: Min/Standard/Max (kW):1,3/†5,4 / 6,0
SCOP:4,7
Technische gegevens - Binnenunit:
Model Binnenunit:MSZ-AP42VG
Geluidsdrukniveau N / H (dB(A)):21†/ 36
Luchtvolumestroom in de koelmodus N/H (m≥/h):324 / 684
Afmetingen (mm) (H x B x D):299†x†798 x 219
Gewicht (kg):10,5
Technische gegevens - Buitenunit
Model buitenunit:MUZ-AP42VG
Koel/verwarmingswerkingsbereik [(Min ~ Max) (įCDB)/(Min ~ Max) (įCWB)]:-10 ~ 46 / -15 ~ 24
Geluidsdrukniveau koelen/opwarmen (dB(A)):50†/ 51
Afmetingen (mm) (H x B x D):550†x†800 x 285
Gewicht (kg):35
Refrigerant (type):R32
Pijpaansluitingen vloeistof + gas:1/4" + 3/8"
Econo Cool-functie
In de koelmodus wordt de ingestelde temperatuur automatisch met 2 įC verhoogd. Een speciaal ventilatorprogramma zorgt dan voor een constant en aangenaam ruimteklimaat, hoewel de koelcapaciteit tot een minimum wordt beperkt.
Horizontale schommel
Durch die horizontale Swing Funktion wird die Luft angenehm im Raum verteilt. Die Luftaustrittsklappe bewegt
sich auf und ab und versorgt damit alle Bereiche des Raumes mit konditionierter Luft.
Automatische ventilatorregeling
Deze functie zorgt voor een optimaal luchtvolume, afhankelijk van het benodigde vermogen. Wanneer de temperatuur de gewenste waarde nadert, wordt het luchtvolume automatisch verlaagd.
Automatische herstart
Het apparaat start automatisch met de laatst gekozen instelling als de stroom weer wordt ingeschakeld. Dit zorgt voor een hoog niveau van operationele veiligheid.
Energiebesparende invertertechnologie
De omvormersystemen werken absoluut economisch door de traploze vermogensaanpassing. Ze leveren alleen het exacte koel-/verwarmingsvermogen dat op dat moment nodig is.
Aan/uit-timer
Mit dem Aan/uit-timer lassen sich eine feste Einschaltzeit und Ausschaltzeit programmieren.
Werking van de warmtepomp
Met de warmtepompfunctie kunnen ruimten op een energiebesparende manier worden verwarmd. Een hoog rendement, zelfs bij lage temperaturen, zorgt voor een laag energieverbruik.
\

Model: Mitsutothi MSZ-AP42VG
- 1 x buitenunit
- 1 x binnenunit
- 1 x afstandsbediening

Gemiddelde artikelbeoordeling

Beoordeel als eerste dit artikel en help anderen bij de beslissing voor de aanschaf:


In het geval van de aankoop bevestigen zij dat u voldoet aan " Verordening (EU) nr. 517/2014 van het Europees Parlement en de Raad van 16 april 2014 &uuml inzake gefluoreerde broeikasgassen en tot intrekking van Verordening (EG) nr. 842/2006" en alleen een voldoende gecertificeerd bedrijf mag de installatie uitvoeren.

Klanten kochten hierbij de volgende producten
Rodigas vloersteun SP-740 voor airconditioners en...

Rodigas vloersteun SP-740 voor airconditioners en warmtepompen 200 kg

65,98 Ä *
Direct beschikbaar
Mitsubishi Airconditioner R32 Compact Wandunit MSZ-AP25VG...

Mitsubishi Airconditioner R32 Compact Wandunit MSZ-AP25VG 2,5 kW I 9000 BTU

1.230,22 Ä *
Direct beschikbaar

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.