Wandkasten


Pagina 1 van 5

Wandkasten

Met een multisplit airconditioner worden meerdere kamers door slechts één airconditioner bediend. Deze zijn allemaal gelijkelijk verbonden met één enkele buitenunit. Multisplit-wandunits zijn geschikt voor ruimtebesparende wandmontage. Ze kunnen echter ook worden gecombineerd met plafond- of kanaalunits. Wall split airconditioners zijn ideaal voor de airconditioning van meerdere residentiële of commerciële ruimtes en kunnen de lucht tegelijkertijd koelen, verwarmen en ontvochtigen.


Afhankelijk van het ontwerp kunt u de multisplit-wandunits in verschillende vermogensklassen krijgen. Zij werken volgens hetzelfde principe als alle split-airconditioners, waarbij een circuit wordt gecreëerd dat de lucht binnen afzuigt, afkoelt of verwarmt en via de buitenunit naar de ruimte terugvoert. Tijdens dit proces wordt de koelvloeistof afwisselend vloeibaar of gasvormig.

SNELLERE VERZENDING

voor betalingen via Paypal

+31 684817783

Mo. - Vr. 9:00 - 15:00

installatiedienst

door KLIVAGO

vriendschappelijk
klantendienst

door KLIVAGO

Meld u aan voor de gratis Klivago.com nieuwsbrief en mis nooit meer nieuws of speciale aanbiedingen uit de onlineshop.

Ik heb nota genomen van de Gegevensbeschermingsverklaring. Ik ga ermee akkoord dat mijn contactgegevens en informatie permanent worden opgeslagen met als doel contact met mij op te nemen en vragen te beantwoorden.